Bullet_ORBAN
O nama        

ORBAN TEHNIKA osnovana je prije 28 godina, točnije 27.02.1991. Distribucija proizvoda iz područja elektro-mehaničkih komponenata za industriju sa posebnim naglaskom na područje tračnih vozila, brodogradnju, procesnu i drugu sličnu visokozahtjevnu industriju i danas je naša glavna djelatnost.

 

Onama_1
Onama_2
Onama_3
Onama_4
   
         
         
  ŠTO VAM MOŽEMO PONUDITI      
         
  Vjerujemo da Vam naš asortiman i sva postojeća rješenja s kojima smo se susretali u dosadašnjem poslovanju mogu pomoći i u Vašoj djelatnosti. Nudimo Vam pomoć u relizaciji svih Vaših postojećih i budućih projekata, kako u poćetnim razvojnim fazama ideje, tako i u realizaciji svakog i najzahtjevnijeg projekta.

Pozivamo Vas stoga da se ukratko upoznate s nama i našim programom distribucije putem naših web stranica te stranicama naših principala kako bi dobili uvid u širinu primjene svih dostupnih proizvoda.
     
         
         
  NAŠA MISIJA      
         
  Zadržati vodeću ulogu u distribuciji elektro-mehaničkih komponenata za tračna vozila.
Edukacija naših partnera putem kućnih sajmova i konferencija sa ciljem informiranja o novostima i novim proizvodima iz našeg programa distribucije.
     
         
 
NAŠA VIZIJA
     
         
  Postati partner svim sadašnjim i budućim kupcima našeg programa distribucije kroz aktivno sudjelovanje u toku dizajna, projekta i konstrukcije na velikim projektima. Cilj je tehnička pomoć pri odabiru najadekvatnijih komponenti sa ciljem ostvarivanja maksimalne funkcionalnosti uz minimalni potrebni trošak.      
  Podaci o ORBAN TEHNIKA >>>        

 

 
Banner_newsletter banner_newsletter