AMW      
 

 

   
www.radio-energie.eu      
       
RADIO ENERGIE je osnovana 1928. sa svrhom da proizvodi patentirane proizvode od svoga osnivača Eugene Poirson-a. Prvi proizvodi su bili uglavnom generatori i tranformatori za radio-telefoniju - odašiljaće i receivere.
Od 1965. RADIO ENERGIE je vodeći proizvođač u PMG (Permanent Magnet Generator) tehnologiji u industriji pretvorbe energije.
PRECILEC je 2003. kupio RADIO ENERGIE kako bi učvrstio svoju poziciju u proizvodnji tahogeneratora, a nedavno je velika svjetska kompanija ZODIAC AEROSPACE u svoj portfelj uvrstila i jednu od svojih mnogobrojnih akvizicija -PRECILEC RADIO ENERGIE grupaciju.
U 2017. godini AMW grupa kupila je brand Radio-Energie i vratila stari naziv te revitalizirala kompletni proizvodni program. Ujedno se u proizvodnju vraćaju i najstarije grupe proizvoda.

ORBAN TEHNIKA ovlašteni je distributer AMW Radio-Energie proizvoda za Hrvatsku.
Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom uredu u Zagrebu gdje smo Vam u mogućnosti odgovoriti na sva Vaša pitanja, pokazati proizvode uživo i predočiti Vam sve potrebne prospektne materijale.
   
       
       
TAHOGENERATORI    
       
Tahogeneratori su ključna komponenta u automatiziranim sistemima. Oni moraju biti čvrsti, pouzdani, točni s izuzetnom prezicnosti i stabilni. Koriste se u raznovrsnim granama industrije kao što su tekstilna industrija, industrija proizvodnje papira, proizvodnim linijima za proizvodnju stakla i staklene ambalaže, podiznim sistemima, dizalicama i dizalima, željeznici i sl.
Naponi na kojima rade tahogeneratori kreću se od 2V-6000V na brzinama od 1000 o/min - 12000 o/min. Mogu biti namijeni radu sa istosmjernom i izmjeničnom strujom.

Svi vodeći proizvođaći liftova kao što su OTIS, KONE, THYSSEN, SCHINDLER, WITTUR, MITSUBISHI i HYUNDAI koriste RADIO-ENERGIE tahogeneratore za prvu ugradnju. Za sve te proizvođače osigurani su tahogeneratori kao rezervni dio.

>>> KLIK za .pdf sa tehničkim podacima i narudžbenim brojevima tahogeneratora za gore navedene liftove <<<
    PRECILEC_taho
       
       
KATALOZI I TEHNIČKI PODACI      

Sljedite link koji će Vas odvesti na stranicu na kojoj ćete moći vidjeti selekciju najpopularnijih proizvoda iz RADIO-ENERGIE asortimana. Uz svaki proizvod navedeni su osnovni podaci i osnovne tehničke karakteristike.
Za dodatne podatke molimo Vas da nas kontaktirate.
     
PRECILEC_pdf_katalozi     PRECILEC_pdf_katalozi

 

 
Banner_newsletter banner_newsletter