PARTEX_logo PARTEX_stranica      
www.partex.nu

 

 
     
      Posjetite PARTEX web stranicu
PARTEX MARKING SYSTEMS AB je vodeća kompanija na području označavanja proizvoda i kablova osnovana 1948. u Švedskoj.
Širina asortimana sa inteligentnim rješenjima označavanja preraslo je prvotnu orijentiranost na energetski sektor i sada je moguće naći odgovarajući proizvod za sva područja u kojima se nalaze instalacije.

Sistemi označavanja dostupni su za sve vrste žica, kablova, cijevi i električnih komponenata.

Kvaliteta proizvoda i ekološka briga su uvijek prioriteti ove kompanije pa se tako njihovo poslovanje provodi u skladu sa ISO 14001 i ISO 9001 standardima. PARTEX-ovi proizvodi dostupni su diljem svijeta.

ORBAN TEHNIKA ovlašteni je distributer PARTEX proizvoda za Hrvatsku. Za detaljne informacije o PARTEX proizvodima, posjetite PARTEX web-stranicu na kojima ćete naći kompletan asortiman proizvoda, kataloge, tehničke karakteristike, brošure sa mogućnostima primjene.
Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom uredu u Zagrebu gdje smo Vam u mogućnosti odgovoriti na sva Vaša pitanja, pokazati proizvode uživo i predočiti Vam sve potrebne prospektne materijale.
    PARTEX_stranica
       
      PARTEX_katalozi_1
ZAŠTO JE VAŽNO OZNAČAVANJE?    
     
Označavanje povećava sigurnost i smanjuje potrebno vrijeme rada prilikom postavljanja instalacija. Prilikom održavanja i zastoja u proizvodnji smanjuje vrijeme i troškove uslijed zastoja proizvodnje, popravaka i izmjene električne opreme.

Jednostavno za primjenu svakom električaru, dostupno svakom poduzeću za izvođenje elektroinstalacija.

Cjelokupni pregled asortimana sistema za označavanje pogledajte u .pdf katalozima u kojima su navedeni i kataloški brojevi za narudžbu svakog pojedinog artikla.   
Svi PARTEX katalozi >>>
(klikom na sliku kataloga pokreće se download odabranog kataloga u .pdf formatu na Vaše računalo)
PARTEX-ove METODE OZNAČAVANJA      

 

  M1   M2   M3
  Označavanje sa pojedinačnim oznakama koje se mogu međusobno kombinirati   Označavanje sa prethodnim tvorničkim otisnutim oznakama po želji kupca   Označavanje na mjestu rada uz pomoć PRINTERA i PC-a
           
           
  PARTEX_M1   PARTEX_M2   PARTEX_M3  PARTEX uređaji za označavanje
       
  T800   PARTEX T1000 - termalni prenosivi printer

U nepunih 2 kg smještena je kompletna podrška za Vaš tim na terenu. Najnovija generacija termalnog printera izvrstan je suputnik svakom električaru ili konstruktoru panela. Robusna i pregledna tipkovnica, interna memorija sa često korištenim riječima i simbolima, pregledan display i USB 2.0 priključak za jednostavno povezivanje sa PC-om uz povećanu brzinu najveće su prednosti ovog PARTEX-ovog printera.

Dimenzije (D x Š x V): 250 mm x 300 mm x 85 mm
Težina: cca. 2 kg
CIJENA: kontaktirajte nas

      ostali uređaji za označavanje >>>
       

 

 
Banner_newsletter banner_newsletter
 

 

PARTEX_stranica