LUTZE_logo LUTZE_stranica      
www.luetze.com

 

   
     
      Posjetite LÜTZE web stranicu
LÜTZE je firma osnovana 1958. godine, a već 50 godina proizvodi elektroničke i elektrotehničke komponente za automatizaciju, a također razvija i proizvodi jedinstvena i visoko tehnološka rješenja za tračna vozila.
Od osnutka filozofija ove firme je proizvoditi najnaprednija rješenja u svom području - automatizaciji i tračnim vozilima. Zbog toga su ulaganja u istraživanje i razvoj novih proizvoda osjetno viša nego što je to prosjek u branši.

ORBAN TEHNIKA ovlašteni je distributer LÜTZE proizvoda za Hrvatsku. Za detaljne informacije o LÜTZE proizvodima, posjetite LÜTZE web-stranicu na kojima ćete naći kompletan asortiman proizvoda, kataloge, tehničke karakteristike, brošure sa mogućnostima primjene.
Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom uredu u Zagrebu gdje smo Vam u mogućnosti odgovoriti na sva Vaša pitanja, pokazati proizvode uživo i predočiti Vam sve potrebne prospektne materijale.
    LUTZE_stranica
       
LÜTZE TRANSPORTNA RJEŠENJA    
       
Elektroničke komponente na željezničkim vozilima izloženi su mnogim vanjskim utjecajima, ali unatoč tome moraju biti izuzetno izdržljivi i pouzdani.
LÜTZE razvija i proizvodi električne komponente za željeznička vozila već 20 godina. Bilo da trebate komponente za kontrolnu tehnologiju, komponente sučelja ili optičku i akustičku signalizaciju posjetite LÜTZE web stranicu posvećenu transportnim rješenjima.
Strelica   LUTZE_stranica_transport
       
       
LUTZE_1LUTZE_2LUTZE_4LUTZE_5LUTZE_3
       

 

 
Banner_newsletter banner_newsletter
 

 

LUTZE_stranica LUTZE_stranica_transport