APS_logo APS_stranica      
www.apsag.com

 

   
ili http://www.aps-systems.ch/en/index.htm      
      Posjetite APS web stranicu
APS electronic je relativno mlada kompanija, osnovana 1998. godine, ali posjeduje preko 25 godina iskustva u području napajanja elektronike, jer je osnovana od strane managera kompanije EAO. Nakon osnivanja APS-a tehničari i inženjeri EAO-a prešli su u novo poduzeće sa sjedištem u Niederbuchsiten u Švicarskoj. Statički pretvarači i sustavi napajanja glavna su okosnica proizvodnje.

Za statičke pretvarače posjetite APS web stranicu www.apsag.com posvećenu samo tom proizvodnom programu, a za sve ostale proizvode iz APS asortimana posjetite http://www.aps-systems.ch/en/index.htm.

ORBAN TEHNIKA ovlašteni je distributer APS proizvoda za Hrvatsku. Za detaljne informacije o APS proizvodima, posjetite APS web-stranicu na kojima ćete naći kompletan asortiman proizvoda, kataloge, tehničke karakteristike, brošure sa mogućnostima primjene.
Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom uredu u Zagrebu gdje smo Vam u mogućnosti odgovoriti na sva Vaša pitanja, pokazati proizvode uživo i predočiti Vam sve potrebne prospektne materijale.
   


       
       
APS SUSTAV NAPAJANJA    
       
Primarni cilj APS EcoPower PSU proizvodnog programa je povećanje sigurnosti za ljude i instalacije uslijed povećane otpornosti na udare groma. Na taj način su instalacije i uređaji zaštićeni od fluktuacija mreže i visokih izboja napona. Robusna aluminijska kućišta izvrsna su zaštita od slučajnog kontakta sa unutrašnjosti uređaja pa je tako EcoPower proizvodna linija favorit u primjeni od jednostavnih do najtežih životnih i industrijskih okruženja.     APS_ecopower
       
APS STATIČKI PRETVARAČI      
       
APS nudi cijelu liniju proizvoda statičkih pretvarača dizajnirinih za primjenu u tračnim vozilima. Pretvarači su dizajnirani da rade na standardnim ulaznim naponima i snabdijevaju potrebe do 100 kVA i više.
Modularni koncept omogućava proizvođaću i operateru tračnih vozila:
- reducirano vrijeme puštanja u rad
- APS know-how
- jednostavno održavanje i reducirano potrebno vrijeme za održavanje
- reducirana težina i volumen
- izuzetne performanse i izdržljivost
    APS_statički_pretvarač
       
       
       
       

 

 
Banner_newsletter banner_newsletter